Gentle Lather Shampoo

Jessicurl

Varenr.
JESSILATHER
Gentle Lather Shampoo
Lager
På lager
kr 239,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Produkthistorie
Før jeg startet Jessicurl, pleide jeg å hate de en eller to dagene i uken jeg "måtte" å vaske håret mitt. Jeg visste at det måtte gjøres, men gruet meg til lidelsen av 2 - 3 dager med fluffy, oppblåst, tørt, krusete hår som et resultat av vask med tradisjonelle sjampoer. Etter den tid det roet seg og de naturlige hodebunnsoljene ble etterfylt, var det nesten på tide å gjøre det igjen. Jeg ble seriøst traumatisert av sjampo.

Gentle Lather Shampoo er helt rent opgjør med de dårlige gamle dagene med harde sjampoer. Den bruker kun de mildeste rengjøringsingredienser tilgjengelig og skaper en mild kremaktig skum. Den vil rense håret ditt, men vil ikke dra ut all fuktigheten, slik at du kan faktisk vaske håret og få det til å se bra ut på samme dag! Jeg vet, det er vanskelig å tro, men det er sant. Hvis du har fint hår som blir tynget ned lett, vil du spesielt glad i dette produktet fordi det er ikke tilsatt oljer eller kremer. Det er også en flott sjampo for rett hår.
-Jessi

Bruksanvisning: Rist flasken, væt håret godt og massér inn i hodebunnen for å skape et lett skum. Kam forsiktig skummet gjennom hele håret ned til tuppene med fingrene, og skyll godt. Første gangen vil du ikke få massevis av skum, men håret ditt vil være rent. Hvis du vil ha mer skum, gjenta prosessen. Ikke lag en stor ball av håret ditt på toppen av hodet da dette vil skape floker. Etter skylling, påfølg med din favoritt Jessicurl balsam.

Aqua (Water), Decyl Polyglucose, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, C 12-15 Alkyl Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG 150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Panthenol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×