Jessicurl

Filters
Done
  Price
  kr -
  Sort by
  Categories
  Stock
  Brand
  Color

12 Products

 • 259.00kr

  Aloeba Daglig Balsam er en lett balsam for fint hår som bruker jojoba-, kokos- og avokadooljer, sammen med aloe vera, for å fukte håret uten å føles for tung. Den er også best egnet som en leave-in-balsam for fint hår, da alle våre balsamer er formulert både som skyll-ut og leave-in-balsamer.

  Den ekstra fordelen med hydrolysert havreprotein og en rekke urter og krydder gjør dette til en virkelig fantastisk balsam som passer bra for bruk på rett hår også.

  Select options
 • 259.00kr

  Aquavescent Hair Spray er den krøllvennlige hårsprayen du har ventet på, som passer godt for alle typer krøller, spesielt fine krøller!

  Denne lette hårsprayen med sterk hold gir fantastisk frizz-kontroll og holder hele dagen og natten, samtidig som den beskytter mot fuktighet uten tørrheten som følger med hårsprayer som inneholder alkohol.

  Bruk denne hårsprayen på stylede krøller for å få sterk holdbarhet og mer volum uten ekstra vekt fra andre stylingprodukter, slik at krøllene dine holder seg perfekt på plass!

  Select options
 • 98.00kr

  Awe Inspiraling Refresher Spray er vår curl-oppfrisker for midt på dagen og neste dag som gir liv til krøllene!

  Den gir fuktighet, fuktighet og forsterkning av krøllene. Den gir nytt liv til krøllene dine ved å reaktivere stylingproduktene som allerede er i håret ditt, uten å tilføre ingredienser som gir hold.

  Som et resultat får du revitaliserte krøller uten klebrighet eller produktrester.

  Add to cart
 • 259.00kr

  Confident Coils Styling Solution er vårt kremete stylingprodukt med middels hold for fint og middels teksturert hår. Den gir litt forsterkning av krøllene, men kan brukes sammen med Jessicurl Gelebration Spray eller Rockin’ Ringlets Styling Potion for ekstra forsterkning, eller alene for å gi tettere krøller definisjon og hold.

  Det er et deilig, kremete stylingprodukt som er fritt for glyserin og proteiner, med en konsistens som er tynn nok til å gjøre det enkelt å fordele gjennom selv de tetteste krøllene.

  Select options
 • 259.00kr

  Deep Conditioning Treatment er vår tyngste fuktighetsgivende balsam og kan brukes som en daglig balsam for tykt (grovt) teksturert hår og som en dyptvirkende behandlingsbalsam for middels teksturert hår som trenger ekstra fuktighet.

  Den pleide å bli kalt “Ukentlig dyptvirkende behandling”, men så hørte vi fra flere og flere med krøller at de brukte den hver dag, og noen brukte den til og med som en leave-in hårmaske, så vi endret navnet.

  Dette produktet for pleie av krøllete hår er en sensasjon. Den er tykk. Den er rik. Den er utrolig fuktighetsgivende. Og det beste av alt, den bygger ikke opp og er fri for proteiner. Det er virkelig den ideelle formelen for å gjenopprette fuktighet til tørre, tørstige krøller!

  Select options
 • 98.00kr259.00kr

  Gelebration Spray er vår krøllforsterker og stylingprodukt for fint hår. Mange med fine krøller opplever at håret deres lett tynges ned, men trenger fortsatt en krøllforsterker for ekstra løft.

  Gelebration Spray er akkurat den typen krøllforsterker. Du vil legge merke til at den har de samme ingrediensene som vår populære Rockin’ Ringlets Styling Potion. Dette skyldes at Rockin’ Ringlets kan være for tung for noen med veldig fint hår.

  Gelebration Spray derimot, gir akkurat nok forsterkning og hold for deg med fine krøller og bølger.

  Vær oppmerksom på at Gelebration Spray er laget med naturlige linfrø og har en herlig karamellfarge.

  Select options
 • 259.00kr

  Gentle Lather Shampoo er en helt ny utgave av de klassiske sjampoene, som kunne være harde for håret. Den bruker kun de mildeste ingredienser som finnes og skaper et mildt kremaktig skum. Den vil rense håret ditt, fjerne overflødig sebum (talg) og urenheter uten å angripe hudens naturlige barriere, så du kan faktisk vaske håret og få det til å se bra ut på SAMME dag! 

  Hvis du har fint hår som lett blir tynget, vil du spesielt elske dette fordi denne sjampoen ikke er tilsatt tunge oljer eller fuktighetskremer. Det er også en flott sjampo for rett hår.

  Select options
 • Out of Stock
  139.00kr

  Denne enkle blandingen av fuktighetsgivende oljer vil gi mykhet og glans til enhver hårtype og krølltype.

  Vår oljeblanding for mykere hår bruker oljer som absorberes lett i håret, og som forsegler fuktighet, styrker hårstrået, hjelper til med å temme krus og beskytter mot miljøskader. Vi tror du vil oppleve at forholdet er herlig – ikke super tungt, men nok til at du vet at du har tilført noen flotte oljer til krøllene dine.

  Read more
 • 179.00kr259.00kr

  Rockin’ Ringlets Styling Potion er en kraftig krøllforsterker som vil forvandle bølger til krøller og få ringlettene dine til å rocke!

  Den er formulert for mellomtykt og tykt (grovt) teksturert hår. Den har en tynn konsistens og lett til middels hold, slik at den ikke gir deg nudlerett hår, men den hjelper til med å kontrollere krus og samtidig gjør håret ditt mykt og behagelig å ta på.

  Vær oppmerksom på at Rockin’ Ringlets er laget med naturlige linfrø og har en herlig karamellfarge.

  Select options
 • 259.00kr

  Spiralicious Styling Gel er vår gel med sterkt hold for medium og tykke (grove) krøller. Den gir langvarig hold og definisjon og er fri for glyserin og proteiner. Ingen “ramen-nudel-krøller” her! En av de beste egenskapene ved denne gelen er kontrollen den gir over krusete hår.

  Hvis du ønsker å forbedre krøllene og allerede bruker Rockin’ Ringlets Styling Potion, vil du oppleve at de to produktene fungerer veldig bra sammen.

  Hvis du ikke ønsker å forbedre krøllene, vil Spiralicious gi deg fantastisk hold, kontroll over krusete hår og definisjon som varer flere dager etter hårvask.

  Select options
 • Out of Stock
  139.00kr
  Read more
 • 259.00kr

  Too Shea! Ekstra fuktighetsgivende balsam er vår middels tunge balsam for mellomtykt og tykt (grovt) teksturert hår. Den inneholder sheasmør (derav det søte navnet), jojobaolje, avokadoolje, hydrolysert havreprotein og tonnevis av herlige urter og krydder som er gode for håret og hodebunnen.

  Sammen kombinerer de seg til en tykk, fuktighetsgivende balsam som ikke er for tung og overhodet ikke fet. Den gjør krøllene så myke at det kan være vanskelig å holde hendene unna dem (men prøv å motstå – å ta på krøllene for mye er ikke bra)! Den kan også brukes som en leave-in for hel dag med fuktighet eller som en dyptvirkende balsam for fint hår som lett tynges ned.

  Select options