Hair Cleansing Cream

Jessicurl

Varenr.
JESSICLEANSE
Hair Cleansing Cream
Lager
På lager
kr 239,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Produkthistorie

Før jeg startet Jessicurl, pleide jeg å hate de en eller to dagene i uken jeg "måtte" å vaske håret mitt. Jeg visste at det måtte gjøres, men gruet meg til lidelsen av 2 - 3 dager med fluffy, oppblåst, tørt, krusete hår som et resultat av vask med tradisjonelle sjampoer. Etter den tid det roet seg og de naturlige hodebunnsoljene ble etterfylt, var det nesten på tide å gjøre det igjen. Jeg ble seriøst traumatisert av sjampo.

Det er derfor det utviklingen av Hair Cleansing Cream var viktig for meg å bryte denne forferdelige sirkelen. Med Hair Cleansing Cream kan du vaske håret og får det til å se bra ut, samme dag! Jeg vet det er vanskelig å tro, men det er sant. Hair Cleansing Cream er en mild, fuktighetsgivende sjampo som ikke lager masse skum, men renser håret ditt godt og etterlater det mykt og fint. Den er best egnet for noe tykkere og tørrere hårtyper som trenger mer fuktighet. I tillegg er den flott for fargebehandlet hår.
-Jessi

Bruksanvisning:
Rist flasken, væt håret godt og massér inn i hodebunnen for å skape et lett skum. Kam forsiktig skummet gjennom hele håret ned til tuppene med fingrene, og skyll godt. Første gangen vil du ikke få massevis av skum, men håret ditt vil være rent. Hvis du vil ha mer skum, gjenta prosessen. Ikke lag en stor ball av håret ditt på toppen av hodet da dette vil skape floker. Etter skylling, påfølg med din favoritt Jessicurl balsam.

 Aqua (Water), Decyl Polyglucose, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, C 12-15 Alkyl Benzoate, PEG 150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.


 

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×