Spotlight by Sleek

Yamina H/H Lace Parting Wig

Priser fra kr 1590,-

Yamina Lace Parting Wig er en ektehårsparykk med vakre, polerte løse bølger i en glamorøs bob-look. Den håndlagde blonden (lacen) i front og lace skillet gir en naturlig og realistisk finish til hårlinjen. Den har en justerbar og lett parykkfeste.

Hårtype:

100% ekte hår

Lengde:

28 – 36 cm / 11-14 inches

Vekt:

140 g

Kolleksjon:

Sleek Spotlight Luxurious Wigs

LACE PARTING:

- Vennligst håndter blondeenheten (lace’en) med forsiktighet, da trekking og strekking kan resultere i løs blondekant (lace edge) eller revnet blonde (lace).

- Håret langs skillen kan sprayes med oljer for en flatere finish og klarere skillelinje.

- Hårskillen kan plukkes med en pinsett, noe som kan gi et bredere utseende.

- Bunnen av blonden kan blekes for å skjule de håndbundne knutene. Vennligst ha nok tid til at fargeprosessen kan finne sted. Denne prosessen bør kun utføres av en profesjonell frisør.

BØRSTING:
Rette parykker kan børstes, men når du børster de krøllete parykkene, åpnes krøllene og de kan være annerledes enn de originale krøllene. Vennligst børst parykkene forsiktig med en børste som er skånsom mot parykkene og ikke drar for mye i håret. Begynn å gre nederst og jobb deg oppover. Slik får du enklest løsnet eventuelle floker. Begynn ALDRI å gre fra toppen.

VASK:

  1. Gre gjennom håret, slik som anvist over. Forsøk å løsne alle floker før du væter håret.
  2. La lunkent vann renne gjennom håret, med hårets retning, til det er gjennomvått.
  3. Finger-gre KeraCare Hydrating Detangling Shampoo forsiktig inn, med hårets retning. Gjenta til du har fått sjampoen jevnt fordelt gjennom hele håret.
  4. Skyll ut, ved å la lunkent vann renne gjennom, med hårets retning.
  5. Gjenta steg 3 og 4.
  6. Klem ut overflødig vann, og påfør KeraCare Humecto Creme Conditioner. med samme fremgangsmåte som ved sjamponering. La virke i 5-20 minutter.
  7. Dersom parykken er svært flokete, og du ikke har fått løsnet disse før vask, kan du nå forsøke å forsiktig løsne disse med en egnet børste eller bredtannet kam.
  8. Skyll alt produkt ut ved å la kaldt vann renne gjennom håret, med hårets retning, til vannet er klart.
  9. Klem ut overflødig vann med et microfiberhåndkle.

 

ANNET: Bruk en fuktighetsgivende hårkur og/eller fuktighetsgivende leave-in balsam ved behov.
STYLING: Bruk produkter egnet for ektehårsparykker
LUFTTØRKING: Ved lufttørking skal rette parykker henge til tørk. Parykker med fall, bølger, krøller eller annen tekstur skal ligge til tørk og vendes jevnlig til den er helt tørr.

For at det skal være lettere for deg som kunde å prøve på parykkene våre, selv om du ikke har mulighet til å komme innom vår butikk i Oslo, så gir vi våre kunder nå mulighet til å prøve på parykken hjemme for så å sende den tilbake om den ikke passer. Under ser du regler og betingelser for dette.

Alle parykkene våre kommer festet med en rød infolapp, denne må IKKE fjernes helt til du er sikker på at du ønsker å beholde parykken. Ved fjerning av denne lappen gir vi INGEN retur på parykker.

Prøv helst parykken på med den medfølgende parykk-hetten slik at den kan returneres om du ikke liker den. Dette er for din egen og andres sikkerhet med tanke på hygiene.

Om du ønsker å returnere parykken etter at du har prøvd den på, ta kontakt med oss på bestilling@bobbys.com med ordrenummer. Du får så mulighet til å bestille en returetikett til kr 100.- Denne sender vi deg via e-post slik at du kan skrive den ut og feste den på esken og sende tilbake til oss. Du kan selvsagt velge om du ønsker å velge en annen måte å returnere varene på, men det gjøres på egen regning og sikkerhet. Returpakken må være sporbar.

Loven sier at: "Returkostnadene bæres av forbrukeren" (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Hvis det derimot er en reklamasjon (feil på varen) dekker vi selvsagt returkostnadene.

Parykken MÅ fremstå som ny og med alle lapper festet på som når produktet er nytt. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer der disse kravene ikke er oppfylt.

Mer fra Spotlight by Sleek