Skin Patrol

Skin Patrol Face Wash, Activated Charcoal 100ml

149,-

Denne fuktighetsgivende ansiktsrensen med aktivt kull er for den hardtarbeidende mannen og fjerner skånsomt urenheter uten å etterlate huden stram eller tørr.

Les mer...

Væt ansiktet, påfør 2-3 dråper Patrol Face Wash på hendene og sørg for at Face Wash er godt fordelt i hendene dine. Masser inn i huden fra under haken til pannen ved å bruke oppadgående sirkulære bevegelser. La sitte i 2 minutter og skyll med lunkent vann, sprut kaldt vann på ansiktet for å lukke porene. Tørk ansiktet tørt og ikke glem Patrol Moisturizer for ansiktet ditt.

Hovedingredienser:

Aloe Leaf Juice: Aloe Vera hjelper til med å bekjempe rynker og akne. Det motvirker merker som oppstår ved å skrubbe ansiktet for hardt. Det er en stor kilde til antioksidanter og hjelper til med å bremse aldring. Aloe Vera bidrar til å holde huden fast. Aloe Vera er en kilde til fuktighet og gir huden smidighet og hjelper til med å bekjempe fine linjer. Det er en nøkkelingrediens i Patrol Face Wash.

 Jojobafrøolje: Kalles ofte den perfekte fuktighetskremen da den hjelper til med å bremse aldringsprosessen, hjelper med å visne linjer og rynker. Patrol Face Wash bryter ned oljer som tetter porene. Jojobafrøolje i Face Wash hjelper til med å bekjempe akne. Den er ikke-fettete, trenger inn og absorberes raskt. Jojoba beroliger huden og reduserer celleavgang. Jojoba inneholder vitamin B-kompleks sammen med vitamin E for å hjelper huden med å helbrede.

Kakaofrøsmør: inneholder mye fettsyrer, forbedrer elastisiteten og nærer huden. I Patrol Face Wash hjelper kakaosmør med fuktighetsbevaring for å sikre hudens fuktighet. Kakaosmør i Patrol Face Wash bidrar til å legge til tekstur for å gi Patrol Face Wash en følelse som er lett å gli over huden. Kakaosmør hjelper til med å lysne hudens utseende og gir den en sunn glød.

Kull: Det er en nøkkelingrediens i Patrol Face Wash, er svært effektiv mot smuss, giftstoffer, tungmetaller og miljøskader som havner i ansiktene våre. Kull er utrolig absorberende, det renser huden dypt, tetter opp porene, fjerner dypere urenheter og døde hudceller. Kull bekjemper hyperpigmentering, reduserer fethet uten å få huden til å se tørr ut. Kull tiltrekker seg skitt, giftstoffer og tungmetaller, binder dem sammen og gjør dem enkle å skylle av. Patrol Face Wash er en game-changer.

Grønn te: Grønn te er en nøkkelingrediens i Patrol Face Wash, den er full av antioksidanter for å bekjempe betennelser og bakterier. Grønn te har mange fordeler i Patrol Face Wash, den gir et arsenal av ansiktsrens og hudbeskyttelse som (katekiner), en komponent som er spesielt effektiv for å holde huden ung og levende. (Tanniner) en annen komponent i grønn te fungerer som et snerpende middel for å krympe porene og redusere mengden talg i hver pore. Grønn te er effektiv mot akne og hudormer.

Ingrediensliste:

Water (Aqua/Eau), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Glycolate, (C12-18), Cocoamidopropyl Dimethyl Amine, Sodium Benzoate, Sodium Alpha Olefin Sulfonate, Cocamide Mea, Glycerine, Jojoba Esters, Polysorbate-20, Phenoxyethanol, Polyquaaternium-10, Citric Acid, Glycol Distearate, Theobroma Cocao (Cocoa) Seed Butter, Fragrance (Parfum), Disodium Edta, Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Charcoal, Camella Sinensis (Green Tea) Japanese, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Mer fra Skin Patrol