Skin Patrol

Skin Patrol Bar Soap, Shea & Himalayan Salt 150g

129,-

TA ET ØYEBLIKK OG NYT MINUTTET FØR SMUSS MØTER SIN LIKE.

Les mer...

1. Fukt såpen og jobb opp et fint lag med skum. Begynn deretter å vaske kroppen din. Hvis du er en fyr som foretrekker en rett-på-kroppen-type påføring, kan du bruke såpe direkte på kroppen din. Deretter fordeler du skummet over for å dekke hver tomme av kroppen din.
2. Skyll og gjenta om nødvendig.
3. Hvis du foretrekker å bruke et hjelpemiddel som en loofah (ja, loofahs er ikke bare for kvinner) eller en vaskeklut, fukt verktøyet du bruker. Arbeid den opp for å danne et skum med badesåpen.
Skrubb kroppen din forsiktig ned.

Inneholder blant annet:

Himalaya Pink Salt: er et kraftig avgiftningsmiddel og hjelper til med å trekke ut giftstoffer fra huden og vevet. Skin Patrol Himalaya rosa salt trenger inn i huden din og etterlater deg uthvilt og ernæret.

Naturlig leire: er rik på sporstoffer, den stimulerer mikrosirkulasjonen i blodårene for å vekke huden. For sunt utseende og en sunn følelse.

Solsikkeolje: er rik på essensielle fettsyrer og vitamin E. Den produserer og produserer et rikt skum som pleier huden.

Sheasmør: Sheasmør brukes til å bidra til å fukte, gi næring og berolige huden. Den skaper mykhet og kan hjelpe til med å fukte huden og forhindre tørrhet. Sheasmør hydrerer, klumper, blekner arr, har ingen kjent toksisitet. Er ikke-komedogen og vil ikke tette porene.

Vitamin E: I Patrol Soap absorberes den direkte inn i huden. Den fremmer blodsirkulasjonen, hemmer naturlig hudlidelser samtidig som den holder huden fuktig, bekjemper effektivt melaninavleiringer og gir anti-inflammatorisk beskyttelse.

 

Sodium Palmitate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Chloride, Vegetable Glycerin, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, African Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Natural Clay, Iron Oxide, Himalayan Pink Salt, Tocopheryl Acetate (Vitamin E) Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Limonene.

*Sertifisert organisk ingrediens.

Mer fra Skin Patrol