Skin Patrol

Skin Patrol Bar Soap, Hemp Seed Oil 150g

129,- 39,-

TA KONTROLL OVER DIN TØRRE, KLØENDE HUD I DAG!

Les mer...

1. Fukt såpen og jobb opp et fint lag med skum. Begynn deretter å vaske kroppen din. Hvis du er en fyr som foretrekker en rett-på-kroppen-type påføring, kan du bruke såpe direkte på kroppen din. Deretter fordeler du skummet over for å dekke hver tomme av kroppen din.
2. Skyll og gjenta om nødvendig.
3. Hvis du foretrekker å bruke et hjelpemiddel som en loofah (ja, loofahs er ikke bare for kvinner) eller en vaskeklut, fukt verktøyet du bruker. Arbeid den opp for å danne et skum med badesåpen.
Skrubb kroppen din forsiktig ned.

Cannabis Sativa: Hemp Seed Oil i Skin Patrol Soap Bar hjelper til med å lindre tørrhet, rødhet, utslett, sår og irritert hud. Den er rik på Omega-3 og 6 fettsyrer som er kjente for å redusere betennelse og fremme hudhelsen. Hampfrøolje er ikke-giftig, naturlig og antibakteriell.

Mynteolje: Er antiseptisk, sammentrekkende gunstig for akne, dermatitt, eksem, og har insektavstøtende egenskaper.

Sheasmør: Sheasmør brukes til å bidra til å fukte, gi næring og berolige huden. Den skaper mykhet og kan hjelpe til med å fukte huden og forhindre tørrhet. Sheasmør hydrerer, klumper, blekner arr, har ingen kjent toksisitet. Er ikke-komedogen og vil ikke tette porene. Sheasmør i Skin Patrol Hemp Seed Oil Soap, bidrar til å opprettholde huden for et sunt livslangt utseende.

Vitamin E: I Patrol Soap absorberes den direkte inn i huden. Den fremmer blodsirkulasjonen, hemmer naturlig hudlidelser samtidig som den holder huden fuktig, bekjemper effektivt melaninavleiringer og gir anti-inflammatorisk beskyttelse.

Sodium Palmitate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Chloride, Vegetable Glycerin, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Mentha Arvensis (Mint) Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Coumarin, Limonene, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool,

*Sertifisert organisk ingrediens.