Directions

Semi-Permanent Conditioning Hair Colour

Priser fra kr 99,-

Intense semi permanente hårfarger som gir deg din helt unike stil. Si hei til vårt største utvalg av farger noensinne! 11 herlige nye farger gjør at du nå kan velge mellom 46 fantastiske nyanser - eller bland de sammen til din egen kreasjon!

Les mer...

1. Hud test

Vi anbefaler alltid at du gjør hud- og hår tester før du bruker Directions for å være på den sikre siden. Hår testen din er nøkkelen til å bestemme din personlige behandlingstid når du bruker produktet.

Velg et diskre område på huden for å gjennomføre testen, som på albuen eller bak øret. Vask og rens det valgte området og tørk med et rent håndkle. Bruk en Q-tips og påfør litt av hårfarge til det utvalgte området. Smør fargen utover til et område på størrelse med en liten mynt og la tørke. Vask og tørk igjen.

NB! Hvis du på denne tiden opplever tegn på irritasjon, hevelse, rødhet, kløe eller uvelhet - ikke fortsett å bruke dette produktet.

 

2. Hår test
Vask en liten skjult del av ditt hår med en pH-balansert sjampo, skyll godt og tørk. Dekk hårstråene fra området du har vasket med en teskje av din valgte farge. Det tar normalt 15-30 minutter for fargen å sette seg. Bruk et tidsur og sjekk håret i intervaller, skriv ned tiden da ønsket farge er oppnådd. Skyll og tørk håret som normalt. Hvis testen er vellykket, kan du begynne på selve behandlingen.

 

3. Farging
Bruk noe gammelt som det ikke gjør noe at får farge på seg i tilfelle du søler. Vask håret med en pH-balansert sjampo slik at håret får den beste syrebalansen. Dette hjelper Directions fargene å sette seg så godt de kan. Vår Pre-Color sjampo er perfekt for dette!


Påfør fargen du har valgt ut med en fargebørste. Gre gjennom gåret til den emulgerer, dvs til den skummer. Påse at alt håret du vil ha farget er dekket. La fargen virke ihht din personlige behandlingstid. Denne fant du frem til under hår testen under pkt 2. Normalt er dette et sted mellom 15-30 minutter.

Etter at du har oppnådd ønsket farge skyller du håret med varmt vann. Pass på at du skyller bort fra ansiktet og kroppen, og ikke i dusjen, så lenge du ikke vil ha farge over hele deg. Tørk og style som ønsket, så kan du gjerne ta et kult bilde for Instagram for å vise frem din nye hårfarge - og tagg oss samtidig på @bobbyshairco :D

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate and Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Citric Acid, Methylparaben, Formic Acid ++ unike farge avhengig av hvilken farge du har valgt.

Mer fra Directions
 1. Hair Lightening Kit
  Directions
  Hair Lightening Kit
  Priser fra kr 149,-
 2. Hair Lightening Peroxide, 20 Volume
  Directions
  Hair Lightening Peroxide, 20 Volume
  169,-
 3. Tint Brushes
  Directions
  Tint Brushes
  19,-