Om Oss


Bobbys Hair & Cosmetics AS ble stiftet så langt tilbake som på slutten av 1980-tallet da hårsveisen som var hot på gutta var "hockeysveisen", og damene gikk med rosa BALL-gensere og lilla striper i platinablondt hår... Mye har endret seg siden den tid, men noen ting, som at Bobbys fremdeles er en familie- eid og drevet butikk, forblir de samme. Alle våre ansatte er en del av vår store familie, noe som gjør at vi fremdeles vokser og at vår faste kundestamme forblir trofaste mot oss.

Bobbys er Norges første spesialistforretning for afrohår og hudprodukter for afrikansk hud. Vi har gjennom årene opparbeidet oss mye ekspertise ved å samarbeide med ledende fabrikanter som Lusters, Avlon og Design Essentials. Gjennom vårt samarbeid med disse firmaene har vi gjennom hele 90-tallet og også etter årtusenskiftet arrangert årlige kurs og seminarer for profesjonelle stylister og salonger med tanke på "afro" hår, "relaxing" (antiperm) og perm. Vi tar oss derfor friheten til å uoffisielt kalle oss selv Norges ledende butikk på antipermanent.

Vi var også veldig tidlig ute med å tilby et bredt spekter av produkter innen ekte løshår av god kvalitet. Dette har vi utvidet de siste årene og kan idag tilby over 8 ulike lengder og nesten 30 ulike farger av løshår som du enten kan ta med deg hjem fra en av våre butikker, eller få levert på døren gjennom våre nettsider, til en meget konkurransedyktig pris. Selv om vi holder prisene lave, gjør vi ikke noe kompromiss når det gjelder kvalitet, noe vi spesielt har tatt hensyn til ved nylanseringen av våre egne serier for løshår, Bobbys One og Bobbys magiClip. Vi samarbeider også tett med våre leverandører Hairaisers, Sleek og Cinderella for å gi deg som kunde et utvalg som er uovertruffent her i Norge.

Vi håper dere tar dere tiden og kommer innom våre butikker i Oslo der våre vennlige ansatte med glede vil hjelpe dere med alle spørsmål dere måtte ha om hår, antiperm, løshår, extensions eller andre trivielle verdensspørsmål... :D


Våre ansatte

Kommer du innom en av våre butikker vil du mest sannsynlig møte på en av våre meget hyggelige ansatte:

Ram ”Bobby” Sharma
Sjefen selv, har i alle år blitt kalt Bobby av sine kunder og er grunderen som startet Bobbys. Han har gjennom diverse artikler og medieomtaler blitt beskrevet som en ledende autoritet innen afro hår- og kroppspleie i Norge.

Neena ”Mamma” Sharma
Damen bak Bobbys, sjef og kassedame. Denne damen har alltid et smil på lur og er du så heldig å møte henne bak kassen er du garantert god service og nyttige råd.

Tanuj ”Bobby Jr.” Sharma
Blir betegnet som den ”nye sjefen” av Bobbys ansatte. Har helt siden morsmelken lært seg det meste om extensions og hårprodukter, først ved å hustle DAX Wax på ungdomsskolen til sine medelever og nå i senere tid ved deltakelse på seminarer og kurs innenfor hårbransjen.

Gayatri "Mrs Bobby Jr." Sharma
Denne søte, lille damen ankom vår Bobbys familie i 2009 og har siden den tid lært seg den personlige touchen vi gir våre kunder. En dame du garantert vil se på Bobbys i mange, mange år fremover!

Ya Bintou Lowe
Vi er heldige som får ha sprudlende Ya Bintou her i en liten periode frem til april neste år. Hun har masse personlig erfaring med fletting da hun har vært av og på dette siden hun var bitte liten. Hun er datter til Maimouna, som var frisør hos oss når vi hadde salong, så hun har fått hår og hårprodukter fra morsmelken!