No Tape Silicone Bonding Adhesive 14g

Varenr.
VAPON12
No Tape Silicone Bonding Adhesive 14g
Lager
På lager
kr 298,00

Kvantumsrabatt

Loading...

NOTAPE Silicone Bonding Adhesive er et lim i medisinsk klasse som har blitt testet og bevist egnet til bruk på huden. NOTAPE er det mest pålitelige og effektive limet som selges i dag. For best resultat, følg instruksjonene og advarslene nøye.

Å ÅPNE TUBEN
Vri på korken og fjern skille mellom kork og tube. Skru så korken tilbake og aluminiumsforseglingen vil punktere. Produktet er nå klart til bruk. Klem forsiktig på tuben for å kontrollere mengden.

BRUKSANVISNING
Påfør et tynt lag av NOTAPE på begge overflatene som skal festes sammen. Overflatene skal være rene, tørre og frie for oljer. Tillat NOTAPE å tørke helt. Forsiktig plassere de to flatene mot hverandre og trykk godt sammen.

ADVARSEL
Dette er et brannfarlig produkt. Holdes vekk fra varme, gnister og flammer. Unngå øyekontakt. Ved øyekontakt, skyll straks med vann i 15 minutter. Damp fra produktet er skadelig, bruk kun med riktig ventilasjon. Ikke bruk på tørr, infisert eller følsom hud. Oppbevares utilgjengelig for barn.

FORSIKTIG
Det er viktig at limet er helt tørt før hårstykket står på plass. Utvidet eksponering av huden til etylacetat kan forårsake irritasjon. Skulle dette oppstå, se lege. Produsent eller forhandler kan ikke være ansvarlig for endringer i formelen eller bruk av NOTAPE for andre formål enn den som er beregnet til bruk.

Etylacetat, Tetra Silan, Xylen.

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×