Spotlight by Sleek

Juliet Human Hair Lace Parting Wig

Priser fra kr 3390,-

Juliet er en glamorøs ektehårs parykk fra Sleek Spotlight Luxurious Wigs serien. Den har en polert Hollywood-bølgestil med en lekker sideskill med blonder (lace) under slik at man får en naturlig og realistisk finish til hårfestet. Denne lange parykken på hele 50cm (19 inches) har en justerbar og lett parykkhette.

Hårtype:

100% ekte hår

Lengde:

48 cm / 19 inches

Vekt:

180 g

Kolleksjon:

Sleek Spotlight Luxurious Wigs

LACE PARTING:

- Vennligst håndter blondeenheten (lace’en) med forsiktighet, da trekking og strekking kan resultere i løs blondekant (lace edge) eller revnet blonde (lace).
- Håret langs skillen kan sprayes med oljer for en flatere finish og klarere skillelinje.
- Hårskillen kan plukkes med en pinsett, noe som kan gi et bredere utseende.
- Bunnen av blonden kan blekes for å skjule de håndbundne knutene. Vennligst ha nok tid til at fargeprosessen kan finne sted. Denne prosessen bør kun utføres av en profesjonell frisør.

 

BØRSTING:
Rette parykker kan børstes, men når du børster de krøllete parykkene, åpnes krøllene og de kan være annerledes enn de originale krøllene. Vennligst børst parykkene forsiktig med en børste som er skånsom mot parykkene og ikke drar for mye i håret. Begynn å gre nederst og jobb deg oppover. Slik får du enklest løsnet eventuelle floker. Begynn ALDRI å gre fra toppen.

 

ANNET: Bruk en fuktighetsgivende hårkur og/eller fuktighetsgivende leave-in balsam ved behov.
STYLING: Bruk produkter egnet for ektehårsparykker
LUFTTØRKING: Ved lufttørking skal rette parykker henge til tørk. Parykker med fall, bølger, krøller eller annen tekstur skal ligge til tørk og vendes jevnlig til den er helt tørr.
KLIPPING: Det anbefales ikke å klippe de syntetiske parykkene.

For at det skal være lettere for deg som kunde å prøve på parykkene våre, selv om du ikke har mulighet til å komme innom vår butikk i Oslo, så gir vi våre kunder nå mulighet til å prøve på parykken hjemme for så å sende den tilbake om den ikke passer. Under ser du regler og betingelser for dette.

Alle parykkene våre kommer festet med en rød infolapp, denne må IKKE fjernes helt til du er sikker på at du ønsker å beholde parykken. Ved fjerning av denne lappen gir vi INGEN retur på parykker.

Prøv helst parykken på med den medfølgende parykk-hetten slik at den kan returneres om du ikke liker den. Dette er for din egen og andres sikkerhet med tanke på hygiene.

Om du ønsker å returnere parykken etter at du har prøvd den på, ta kontakt med oss på bestilling@bobbys.com med ordrenummer. Du får så mulighet til å bestille en returetikett til kr 100.- Denne sender vi deg via e-post slik at du kan skrive den ut og feste den på esken og sende tilbake til oss. Du kan selvsagt velge om du ønsker å velge en annen måte å returnere varene på, men det gjøres på egen regning og sikkerhet. Returpakken må være sporbar.

Loven sier at: "Returkostnadene bæres av forbrukeren" (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Hvis det derimot er en reklamasjon (feil på varen) dekker vi selvsagt returkostnadene.

Parykken MÅ fremstå som ny og med alle lapper festet som når produktet er nytt. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer der disse kravene ikke er oppfylt.

Mer fra Spotlight by Sleek