Jahaitian

Jahaitian Black Castor Oil Lavender, 118ml

110,-

Jahaitian Black Castor Oil Lavender kombinerer jamaicansk svart ricinusolje med haitisk svart ricinusolje for å lage den beste oljen fra begge landene. Nå har vi skapt en olje med naturlige essensielle oljer som er spesielt formulert for alle typer hår og hudbehov. Disse essensielle blandinger vil nære håret og huden samtidig som de gir resultater for å forbedre alle dine skjønnhetsløsninger.

Les mer...

Hårpleie: Påfør rikelig med olje på fingertuppene og start foran på hodebunnen, masser i sirkler. La oljen være i håret i 10-15 minutter og vask og style som vanlig.

Varm oljebehandling: Sørg for at håret og hodebunnen er mettet med olje, dekk til med en plastikkhette og sit under tørketrommelen i 7 minutter, eller bruk kroppens naturlige varme ved å ha på plastikkhette i 15 minutter.

Hud: Påfør direkte på ønskede områder og masser inn i huden. Bruk mer olje for de ekstremt tørre områdene på kroppen. Etter dusj eller bad, påfør så snart som mulig etter at du har tørket deg, mens porene fortsatt er åpne.

Mer fra Jahaitian