Frakt og levering

LEVERINGSTID:

Normal leveringstid er 3-5 virkedager avhengig av hvor i landet du bestiller fra. Vårt lager ligger i Oslo og vi bestreber alltid å pakke og sende varen din så snart vi har fått inn bestillingen. De fleste pakker bestilt før kl 12 sendes ut samme dag.

LEVERINGSMETODER:

- Hente i butikk (0.-)
Om du vil bestille varene dine på nett og hente i butikk velger du dette alternativet. Vi sender deg da en SMS så snart varene dine er klare for henting i vår butikk i Oslo.

- Servicepakke (kr 100.- eller 0.- for bestillinger over kr 1000.-)
Sendes til ditt lokale postkontor / post i butikk med Bring. Det er dette alternativet som velges på bestillinger over kr 1000.- som sendes fraktfritt.

- På Døren (kr 150.-)
Hvis du vil ha pakken levert på døren er dette tjenesten for deg. Du får beskjed på SMS av Bring 30-60 min før levering. Pakken leveres da mellom kl 17-21. Om du ikke får dette alternativet i kassen er ditt postnummer utenfor leverings området til denne tjenesten fra Bring.

PAKKESPORING:

Samme dag som pakken sendes fra oss sender vi deg en mail med sporingsinformasjon. Her vil du finne informasjon om pakken når den er underveis og også en hentekode når den er klar for henting på postkontoret / post i butikk. Du kan også laste ned Postens sporingsapp som gjøre det enkelt å spore pakken hele veien.

 

- Lager i Norge. Ingen toll- eller andre skjulte kostnader.

- FRI FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER KR 1000.-

NYHETSBREVPÅMELDING
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×