Gelebration Spray

Jessicurl

Varenr.
JESSIGELEBRATION
Gelebration Spray
Lager
På lager
kr 239,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Produkthistorie
Hvis det er én ting jeg har lært gjennom å eie Jessicurl og møte tusenvis av curlies, er det at selv om vi har mange ting til felles, er ikke to hoder av krøller identiske. Mange curlies har fint hår som blir tynget ned lett, men fortsatt trenger en "curl enhancer" for å gi dem en ekstra boost. Gelebration Spray er akkurat den "curl enhancer".
Du vil kanskje legge merke til at den har de samme ingrediensene som vår populære Rockin 'Ringlets. Det er fordi for noen veldig fin-hårede curlies, kan Rockin 'Ringlets være for tung. Gelebration Spray, derimot, gir akkurat passe mengde definering og hold for de av dere med fine krøller og bølger.
Hvis jeg kunne sende en flaske til Gullhår, ville jeg.
- Jessi

Bruksanvisning:
Rist flasken og spray jevnt på vått hår. "Scrunch" for å oppmuntre krøllene og lufttørk eller tørk med en diffuser.
Hvis håret blir "knasete" etter tørking, bare "scrunch" ut tørrheten. Siden Gelebration Spray er tykkere enn vann, kommer den ikke ut av flasken i en fin tåke, men i en stråle.

En alternativ metode for å påføre er å spraye det på hendene og "schrunche" den i. For ekstra hold og beskyttelse mot fuktighet, bruk sammen med Confident Coils Styling Solution.

Water (Aqua), Organic Linum Usitatissimum (Flax) Seeds, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vegetable Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Magnesium Sulfate (Epsom Salt), Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynyl Butylcarbamate

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×