Awe Inspiraling Spray

Jessicurl

Varenr.
JESSIAWEINSPIR
Awe Inspiraling Spray
Lager
På lager
kr 239,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Produkthistorie:
Jeg laget Awe Inspiraling Spray for de dagene da dine krøller trenger litt hjelp for å komme seg gjennom. Kanskje du ble truffet av et stort vindkast mens du tok tak i din kaffe latte på ettermiddagen? Kanskje du ikke vil at håret skal være grunnen til at du avslår en tur i din kjekke venns nye cabriolet? Kanskje du skal ut etter jobb og krøllene dine trenger en liten «pick-me-up»? Uansett årsak, er Awe Inspiraling Spray her for å hjelpe. Den har ingen ingredienser som gir hold, men den har som mål å friske opp styling produktene du allerede har i håret. Som et resultat, vil du få de revitaliserte krøllene du ønsker uten å legge til en klebrig følelse av masse produkter.
-Jessi

Bruksanvisning:
Rist flasken og spray lett på tørt hår. «Scrunch» med hendene for å gjenopplive hengende krøller. En alternativ metode er å spraye det i hendene, gni dem sammen, deretter «scrunche» det inn i håret på den måten. Hvis du finner du trenger litt mer hold midt på dagen eller andre dager, klem ut en dråpe med størrelse av en ert av Confident Coils Styling Solution i håndflaten din, spray med Awe Inspiraling Spray, gni hendene sammen og «scrunch». For ekstra volum, snu håret opp ned for så å gjøre dette. Dette produktet er ganske konsentrert, slik at mindre er mer.

Aqua (Water), Glycerin, Magnesium Sulfate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×