Jamaican Black Castor Oil Extra Dark

Sunny Isle

Varenr.
SUNNYISLEDRK
Jamaican Black Castor Oil Extra Dark
Lager
Velg varians for å se status
kr 249,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Denne castor oljen er laget på den tradisjonelle måten. Våre Organiske frø er brent og så malt av en manuell kvern. Så blir de knuste bønnene kokt for å hente ut den 100% rene, mørkebrune organiske oljen.

Sunny Isle Jamaican Black Castor Oil Extra Dark
Vår Ekstra Mørke Olje, som navnet tilsier, har den høyeste konsentrasjonen av aske. Den er tykkere og rikere i næringsstoffer og er den mest effektive oljen for alle hår og hudproblemer.

Sunny Isle Jamaican Black Castor Lavender
Lavender er den mest velkjente aromaen i verden. Den er naturlig antibiotisk, antiseptisk, anti-depressive, beroligende og de-toxifiserende. Dens søte, balsamiske blomstrete aroma kombinerer godt med Jamaican Black Castor Oil.

Sunny Isle Jamaican Black Castor Lavender
Ylang Ylang olje tilbyr et utall helsefremmende fordeler noe som forklarer hvorfor den er så populær. I aromatherapi brukes den for å fremme dype beroligende følelser, som fjerner angst, spenninger og stress.

VI BRENNER VÅRE FRØ LENGER
Dette gjør at vi får et høyere askeinnhold i vår olje enn noen annen olje på markedet. Høyere askeinnhold øker effektiviteten til oljen. Derfor vil vår olje styrke og øke veksten i ditt hår raskere enn noe annet merke.

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×