Coconut & Monoi Deep Moisture Oil Treat.

Design Essentials

Varenr.
DE43022
Coconut & Monoi Deep Moisture Oil Treat.
Lager
På lager
kr 159,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Design Essentials® Coconut & Monoi Deep Moisture Oil Treatment er en reparative behandling som øyeblikkelig starter reparasjonsprosessen for skadet hår. Den er gjennomsyret med argan olje og solsikke i tillegg til fordelaktige ingredienser som marokkanskolje, vitamin E, næringsrike botaniske ingredienser og revitaliserende antioksidanter. Disse botaniske ingrediensene arbeider sammen for å fornye styrken og elasiteten i håret mens den samtidig skjermer din hårstrå fra skadelige styling rutiner hverdagen, termisk retting, tørre værforhold og andre tøffe miljøfaktorer. Ideel for tørre hårtyper (sørg for å fokusere på tuppene).

En flott fuktighetslåser: Å gi håret ditt fuktighet daglig er det første trinnet til sunn hydrering, men hvis du virkelig ønsker å se hår som er mykere, glattere, sunnere og holder på lengden, må du låse den daglige fuktigheten inn med et oljebasert tetningsmiddel.

Reparerer skadet hår: Uansett om du velger å bruke Coconut & Monoi Deep Moisture Oil Treatment som en daglig behandling eller som en intensiv varmeoljebehandling kan du forvente maksimal hydrering av håret!

Ideel for tørt, slitt hår i type 2B-4C.

Fordeler
• Tilfører maksimal fuktighet.
• Gjenopretter styrke og glans.
• Ideel for veldig tørt hår.
• Allsidig bruksområde.

Inneholder ingen sulfater, parabener, parafiner, mineralolje, phthalates eller voks.

Bruksanvisning
Som et fuktighetslåser: Påfør en liten mengde til fuktig hår og fordel jevnt. Style som ønsket.
Som en daglig kur: På tørt hår, etter styling, påfør et par dråper for å beskytte håret fra miljøskader og tilføre varig fuktighet.
Som en varmeoljebehandling: Etter sjamponering, påfør en rikelig mengde på fuktig hår og dekk håret med en behandlingshette i 15-30 minutter avhengig av hårtykkelse og lengde. Skyll med varmt vann og påfølg med en balsam fra Design Essentials. Ideell til daglig bruk på medium, tykke og grove hårtyper.

Neopentyl Glycol Diheptanoate (and) Isododecane, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer (and) Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract, Argania Spinosa (Argan) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance (Parfum), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Coumarin, DLimonene
    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×