So Much Moisture! 237ml

As I Am

Varenr.
ASIAM120113
So Much Moisture! 237ml
Lager
På lager
kr 198,00

Kvantumsrabatt

Loading...

En moderne tilpasset, glyserin-infusert og fuktighetsgivende krem for ekstremt dehydrert hår. Naturlig hår med krøller er utrolig vakkert, men har en tendens til å ha lite fuktighet. Når hår er dehydrert ser det kjedelig ut, føles tørt, er vanskelig å style og står imot all forsøk på å bli definert i noen som helst krøll form.

So Much Moisture! er en glyserin-rik formel forsterket med naturlige botaniske ekstrakter. Tilfører dyp hydrering og fantastisk mykhet. Den inneholder også royal-jelly, en naturlig substans hentet fra honning bien, som er vel kjent for å gi fuktighet til håret og forfriske hodebunnen.

Fordeler:
- Dypt fuktighetsgivende
- Gir utrolig mykhet
- Gjør det lett å løfte roten når du styler med styling kam
- Gir god "stretch" i håret slik at lengden på håret reflekteres bedre.
(Naturlige krøllete stiler som puff, fro'hawks og afros er større og bedre!)

Nøkkelingredienser: Vegetabilsk glyserin, aloe vera, royal jelly og lavender ekstrakt.

Bruksanvisning:
- For udefinert styling (når det å definere krøllene ikke er et tema):
Pump ut en liten mengde i håndflaten og forsiktig masser inn i rent hår. Kan påføres daglig.

- For fuktighet og definerte stiler
Rens håret med en av As I Am sjampoene og påfør As I Am Leave In Conditioner. Fordel en liten mengde So Much Moisture! gjennom hele håret. Fortsett med å style som normalt. Husk at etter påføring vil du trenge en Twist Cream eller Gel for å definere og holde på krøllformen. For daglig bruk, pass på å ikke bruke for mye hvis du ønsker å beholde dine krøllers definering. Hvis håret føres tørt kan de smøre en liten mengde på de øverste lagene av frisyren din. Glycerinen i formelen vil trekke til seg fuktighet fra luften og til ditt hår.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Royal Jelly, Glucose, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Equisetum Hiemale Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Citric Acid, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Fragrance/Parfum, Potassium Sorbate, Dimethyl Stearamine, Limonene.

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×