Shea Butter Soft Hair & Scalp Lotion

ORS Natural Hair Care

Varenr.
ORSNATURALS3
Shea Butter Soft Hair & Scalp Lotion
Lager
Midlertidig utsolgt

Kvantumsrabatt

Loading...

Perfekt for fletter, extensions (påsydd løshår) og de med bølgete hår. Ikke-fettete krem som trenger inn i håret og etterlater en langtvarende glans. Shea Butter gir fra seg mykhet og glans til det mest groveste håret. Forsterket med Beta Carotene for å hjelpe til å forhindre håravfall. Perfekt for barn og ideel for ulike hårtyper.

Nøkkelingredienser:
Shea Butter - Et lett elfenbenshvitt farget smør med konsistensen til kakaosmør i dets naturlige form. En av naturens beste kilder til fuktighet, en effektiv ikke-fettete salve som gir mykhet og fuktighet.
Gulrotolje - Rik på Vitamin A, Beta Carotene og Vitamin E som styrker hår innenfra.

Bruksanvisning:
Fletter - Påfør en liten mengde mellom hendene og massér inn i hver flette.
Påsydde extensions - Massér en liten mengde inn i hodebunnen med spesiell oppmerksomhet på ditt naturlige hår. Tutter og dreads - Påfør en liten mengde mellom hendene og massér inn i hele håret.
For Barn og Naturlig hår - Påfør en liten mengde gjennom hele håret. Gre gjennom håret for en jevn distribusjon.

Water (Aqua), Cyclomethicone, Dimethicone Copolyol, Glycerin, Methyl Gluceth-10, Dimethiconol, Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Phenyl Trimethicone, Sodium Chloride, Polysorbate-20, Carrot Oil (Daucus Carota Sativa), Fragrance (Parfum), Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Quaternium-15

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×