Deep Conditioning Treatment

Jessicurl

Varenr.
JESSIDEEPCOND
Deep Conditioning Treatment
Lager
På lager
kr 239,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Produkthistorie

Det virker som hver gang jeg møter en Jessicurl kunde, er den mest vanlige tingen de sier til meg "Jeg elsker din Deep Conditioner!" De sier det med en oppriktighet vanligvis forbeholdt, oh, jeg vet ikke, favoritt iskrem eller designer sko. Jeg kan se at de faktisk mener det. Og hvorfor skulle de ikke? Det er HELT SPRØTT hvor fuktighetsgivende denne kuren er. Den pleide å bli kalt "Weekly Deep Conditioning Treatment", men så hørte jeg fra flere og flere curlies at de brukte den hver dag, og noen brukte den til og med som en «leave-in» balsam. Hvem er jeg til å begrense hvor mye du bruker din favoritt balsam, ikke sant? Dermed jeg droppet "Weekly" og bare lot den hete Deep Conditioning Treatment. Den er tykk, den er rik, den er fuktighetsgivende, den bygger seg ikke opp – den er virkelig den ideelle formelen for å gjenopprette fuktighet til tørt, krøllete hår. Den fungerer faktisk også perfekt som en barberkrem - inkluderer for skallede menn! :)
- Jessi

Bruksanvisning:
Påfør på rent, vått hår, gre gjennom og la den virke i 30-60 minutter. For enda mer intens kur, bruk med varme, for eksempel en Jessicurl Hair Therapy Wrap. Skyll og style håret som vanlig. Kan brukes daglig eller som en «leave-in» balsam for tykkere, tørrere krølletyper.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Behentrimonium Methosulfate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower/Leaf/Stem Extract, Laurus Nobilis (Bay Laurel) Leaf Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Althea Officinalis (Marshmallow) Root Extract, Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Lecithin, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, *Cinnamal, *Citral, *Eugenol, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×