Spiralicious Styling Gel

Jessicurl

Varenr.
JESSISPIRALICIOUS
Spiralicious Styling Gel
Lager
På lager
kr 239,00

Kvantumsrabatt

Loading...

For en stund nå, har våre kunder spurt oss om å gi dem et sterkere og mer stabilt styling produkt. Gelebration Spray og Rockin 'Ringlets må kategoriseres som lett hold, og Confident Coils som medium. Dette etterlater definitivt et rom i styling kategorien for et produkt med endra bedre hold, og vi hører at våre kunder har måtte se til andre produktserier for å fylle det behovet. Vel, det trenger du ikke lenger Jessicurl fans! Etter måneder med testing, er vi superglade for å introdusere Spiralicious Styling Gel, den tykkere og sterkere styling produktet du har spurt etter. Spiralicious er mye tykkere enn Confident Coils og veldig geleaktig i konsistens, men flasser ikke i håret som mange gels kan. Selv om det kan gjøre håret knasende etter å ha tørket ut kan denne "knaseingen" lett scrunches ut, og etterlate håret veldig myk å ta på, men krøllene holder seg hele dagen. Ingen ramen-nudler krøller her! En av de beste delene om det er dens friss kontroll. Seriøst, friss kontrollen på dette produktet er ingen spøk! Hvis du bruker Rockin 'Ringlets, vil du finne at de to fungerer sammen veldig bra. Hvis du ser at du ikke trenger enn krølle booster (som er hva Rockin 'Ringlets er), vil Spiralicious gi deg fantastisk hold og friss kontroll, men uten å gi deg "hjelm på hodet." Det er ganske fantastisk, om jeg får si det selv.
- Jessi

Bruksanvisning:
Jess sier - Påfør jevnt til klissvåt hår og knuse å oppmuntre krøller eller finger-kam for å forlenge. Lufttørke eller tørk med en diffuser. Brukes med Jessicurl Rockin 'Ringlets eller Gelebration Spray hvis ekstra krøll ekstrautstyr er ønskelig. Hvis du bare vil ha holde og definisjon, bruk alene. Når håret er helt tørrt, er enhver knase som oppstår lett krøllet ut til å avsløre silkemyk myke krøller som vil vare hele dagen.

Aqua (Water), Polyquaternium-69, Hydroxyethylcellulose, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Panthenol, Polyquaternium-11, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Alcohol.

    NYHETSBREVPÅMELDING
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×