Fashion Idol 101 by Sleek

Frida Premium Synthetic Wig

Priser fra kr 890,-

Midt-/skulderlang parykk med en naturlig krøllete stil og en hel pannelugg. Frida har flere krøllete lag for å skape volum, den er perfekt på våren eller sommeren ettersom den er lett og luftig. Med en justerbar parykkhette og laget av Sleek’s 101 syntetiske fiber kan denne parykken styles med varme opp til 180° celcius.

Hårtype:

Premium varmetolerant syntetisk fiber

Lengde:

44 cm / 17 inches

Vekt:

150 g

Kolleksjon:

Sleek Fashion Idol 101 Premium Wig Fashion

BØRSTING:
Rette parykker kan børstes, men når du børster de krøllete parykkene, åpnes krøllene og de kan være annerledes enn de originale krøllene. Vennligst børst parykkene forsiktig med en børste som er skånsom mot parykkene og ikke drar for mye i håret. Begynn å gre nederst og jobb deg oppover. Slik får du enklest løsnet eventuelle floker. Begynn ALDRI å gre fra toppen.

ANNET: Bruk en fuktighetsgivende hårkur og/eller fuktighetsgivende leave-in balsam ved behov.
STYLING: Bruk produkter egnet for parykker
LUFTTØRKING: Ved lufttørking skal rette parykker henge til tørk. Parykker med fall, bølger, krøller eller annen tekstur skal ligge til tørk og vendes jevnlig til den er helt tørr.

 

VASK:

Vi anbefaler at du ikke vasker din parykk oftere enn annenhver uke for å unngå produktoppbygging, og fordi vasking forringer kvaliteten på fibrene i parykken noe.

 1. Børst først gjennom parykken slik som anvist under BØRSTING over.
 2. Skyll parykken i lunkent vann.
 3. Finger-gre KeraCare Hydrating Detangling Shampoo forsiktig inn, med hårets retning. Gjenta til du har fått sjampoen jevnt fordelt gjennom hele håret.
 4. Skyll ut, ved å la lunkent vann renne gjennom, med hårets retning. Klem ut overflødig vann uten å gni hårene. Gjenta til du har renset all sjampoen ut av parykken.
 5. Fyll så vasken med rent lunkent vann (ca 5L) og hell 2-3 korker/hetter tøymykner eller Milo i vannet.
 6. Legg så parykken i vannet og la den få trekke i 15 minutter.
 7. Ål parykken gjennom vannet ved å dra den i en s-bevegelse. Bruk rolige bevegelser slik at vannet ikke spruter. Hvis vannet er veldig uklart etter dette bør du utføre punkt 8, så gjenta punkt 3-7.
 8. Skyll ut, ved å la kaldt vann renne gjennom, med hårets retning. Klem ut overflødig vann uten å gni hårene. Gjenta til du har renset all tøymykneren ut av parykken.
 9. Klem ut overflødig vann med et microfiberhåndkle.
 10. Krøllete parykker bør legges flatt til tørking, mens rette parykker bør henges til tørk.
 11. Mens parykken tørker bør du tilføre leave-in balsam slik at det blir lettere å gre ut floker når parykken er tørr.
 12. Gre ALDRI parykken før den er HELT tørr. Start så nederst og gre oppover som anvist under punktet BØRSTING.

For at det skal være lettere for deg som kunde å prøve på parykkene våre, selv om du ikke har mulighet til å komme innom vår butikk i Oslo, så gir vi våre kunder nå mulighet til å prøve på parykken hjemme for så å sende den tilbake om den ikke passer. Under ser du regler og betingelser for dette.

Alle parykkene våre kommer festet med en rød infolapp, denne må IKKE fjernes helt til du er sikker på at du ønsker å beholde parykken. Ved fjerning av denne lappen gir vi INGEN retur på parykker.

Prøv helst parykken på med den medfølgende parykk-hetten slik at den kan returneres om du ikke liker den. Dette er for din egen og andres sikkerhet med tanke på hygiene.

Om du ønsker å returnere parykken etter at du har prøvd den på, ta kontakt med oss på bestilling@bobbys.com med ordrenummer. Du får så mulighet til å bestille en returetikett til kr 100.- Denne sender vi deg via e-post slik at du kan skrive den ut og feste den på esken og sende tilbake til oss. Du kan selvsagt velge om du ønsker å velge en annen måte å returnere varene på, men det gjøres på egen regning og sikkerhet. Returpakken må være sporbar.

Loven sier at: "Returkostnadene bæres av forbrukeren" (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Hvis det derimot er en reklamasjon (feil på varen) dekker vi selvsagt returkostnadene.

Parykken MÅ fremstå som ny og med alle lapper festet på som når produktet er nytt. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer der disse kravene ikke er oppfylt.

Mer fra Fashion Idol 101 by Sleek
 1. 101 Hot EW 5pcs Synthetic Clip In 45cm
  Fashion Idol 101 by Sleek
  101 Hot EW 5pcs Synthetic Clip In 45cm
  Priser fra kr 449,-
 2. Amelie Premium Synthetic Wig
  Fashion Idol 101 by Sleek
  Amelie Premium Synthetic Wig
  Priser fra kr 890,-
 3. 101 Hot Yaki Weave 18 (45cm)
  Fashion Idol 101 by Sleek
  101 Hot Yaki Weave 18 (45cm)
  Priser fra kr 198,-
 4. Fran Premium Synthetic Wig
  Fashion Idol 101 by Sleek
  Fran Premium Synthetic Wig
  Priser fra kr 790,-