As I Am

Coil Defining Jelly, 227 g

198,-
Varen er dessverre ikke på lager.
Registrere deg for å få beskjed når det er tilgjengelig igjen.
Gi meg beskjed

Krøllegeléer kan være vanskelige å bruke, spesielt for veldig tette krøller. Denne fantastiske ikke-flassete formelen er spesielt utviklet for å gjøre defineringen av dine krøller enklere, tilføre mykhet, næring og glans.

Les mer...

For "Wash N' Go Styling" Ikke egnet til twists og twist-outs. Bruk heller Twist Defining Cream til disse frisyrene.

 1. Start med rent, vått hår (Rens med As I Am Curl Clarity Shampoo, Cleansing Pudding+ eller Coconut CoWash).
 2. Fordel først en liberal mengde As I Am Leave-In Conditioner eller As I Am Detangling Conditioner i håret fra rot til tupp. La håret være vått, ikke håndletørk!
 3. Påfør Coil Defining Jelly til små deler av håret, fra rot til tupp.
 4. Definer krøllene ved å rotere fingertuppene nær endene mens du smører på geléen. Spray håret med vann om det begynner å tørke før du er ferdig.
 5. Det er anbefalt at du lar håret lufttørke. Du kan også sitte under en føner på lav varme hvis tid eller været er et problem. Pass på å kun begynne å style håret etter at det er helt tørt. 

TIPS: DETTE ER ET MUST! Påfør As I Am Leave-In Conditioner liberalt på nyvasket hår før du påfører Coil Defining Jelly. Du kan velge å benytte As I Am Detangling Conditioner i stedet, som også er en leave-in balsam. Den har en noe rikere formulering, så pass på å ikke bruke for mye av den. Hvis du etter å ha løst opp floker med Detangling Conditioner føler at du har litt for mye produkt i håret, vask fort for å fjerne overflødig produkt. Å først bruke en av våre leave-ins før du bruker Coil Defining Jelly er avgjørende for å få en mykere, flake-free finish. SUPERVIKTIG!: Etter at påføringen er ferdig, må du ikke røre håret før det er helt tørt! Hvis du gjør det, kan håret "frizze" og noe av din definering kan gå tapt! Det er best å style din Wash n 'Gå tidlig på dagen, og så la den lufttørke. Ikke bekymre deg, du vil få en skinnende og godt definert look etter at produktet er påført. Hvis du ikke har den luksusen av nok tid til å vente på at håret skal tørke eller hvis klimaet er kaldt, tørk gjerne håret med hetteføner på lav varme. AS I AM NATURALLY Definer dine coils og gi dem glans. Hjelp dem å være slik naturen ville de skulle.

Aqueous (Water, Aqua Purificada, Purified) Extracts: Aloe Barbadensis Leaf¹ and Beta Vulgaris (Beet) Root¹, Glycerin¹, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum¹, Pectin¹, Citric Acid², Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance/Parfum, Limonene.
Source: 1-Natural; 2-Citrus Fruits

Mer fra As I Am
 1. CocoShea Whip 227 g
  As I Am
  CocoShea Whip 227 g
  198,- 119,-
 2. Coconut CoWash 454g
  As I Am
  Coconut CoWash 454g
  239,-
 3. DoubleButter Cream
  As I Am
  DoubleButter Cream
  Priser fra kr 229,-