Curl Concierge 2019

Design Essentials returnerer med "Curl Concierge 2019"!

Endelig har vi fått de fantastisk dyktige frisørene Patricia og Carole tilbake for en ny runde med Curl Concierge. Sist de var innom oss var i 2017 og konsultasjonene ble veldig godt mottatt av våre kunder som synes det er vanskelig å finne produkter for sine viltre krøller. Her kan du få en gratis 20 min konsultasjon der spesialistene hører på deg og dine utfordringer i å stelle og pleie dine krøller, for så å komme med sine anbefalinger om hvordan du kan løse dine utfordringer og få de krøllene du vil ha.

Fokuset er selvsagt på veldig gode Design Essentials kolleksjonene; Coconot & Monoi og Almond & Avocado, så kunder som forventer anbefalinger på andre produktserier vil bli skuffet.


Send oss gjerne en mail til post@bobbys.com om du ønsker å booke inn din personlige time med spesialistene. Vi kommer også til å ta drop-in kunder, men da kan du måtte belage deg på noe venting. Vi håper å se netopp deg!

Tider:
Fredag 10 mai : 1000-1800.
Lørdag 11 mai : 1000-1700.

 

Spesialistene:

Patricia Ramgolam Singh har drevet egen salong, Concept Hair & Beauty, i Birmingham, England siden 1993. Hun ble raskt plukket opp av Soft Sheen Carson (produsenten bak Dark & Lovely) der hun drev opplæring og formidlet sin kunnskap videre til de mange brukte disse produktene. Hun ble så håndplukket av ORS (tidligere Organic Root Stimulator) for å drie deres educator program videre og nå (etter at ORS ble solgt til nye eiere, Dabur) tatt ferden videre i det som er en kraftig satsning hos Design Essentials som en del av deres utdanningsteam. Hun reiser verden rundt og driver kurs og opplæring for frisører og distributører av Design Essentials. Hun har stor lidenskap for ingredienser og har en inngående kunnskap av hva ulike ingredienser kan gjøre for ditt hår.

Carole Davis' karriere i frisering begynte tidlig på 80-tallet og hun har siden kvalifisert seg til City & Guilds of London Institute of London, Level 3 i hårfrisering. Hun er en "hår og hodebunns" konsulent og er dedikert til kreativitet og kundetilfredsstillhet. Disse lidenskapene har vært hennes vinnende formel for å drive hennes egen frisør, Gold Scissors, i snart 25 år. Carole er en fast tilhenger av at kreativitet og det kunstneriske i det å være frisør, kombinert med det vitenskapelige gjør at du kan gi den beste servicen til dine kunder.

NYHETSBREVPÅMELDING
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×