Cantu Acai

Acai Berry Revitalizing Curling Cream, 340g

179,- 99,-

Cantu Beauty’s Acai Berry Revitalizing Curling Cream gir fuktig og næring til hårstrå og definerer krøller slik det blir mykt og uten-frizz. Inneholder unik blanding av Acaibær, Ren Sheasmør og saflorolje som gir fuktig og glatthet til hårstråer.

Les mer...

Bruk daglig på vått hår. Påfør en liten mengde jevnt i fuktig hår fra rot til spiss. Style som vanlig. Kan brukes på tørt hår også til å rivitalisere krøller.

 

Water(aqua,Eau), Glycerin, CetearylAlcohol, Ceteareth-20,CanolaOil,CarthamusTinctorius(safflower)SeedOil,Ceteth-20,ButyrospermumParkii(Shea)Butter,GlycolStearate,Fragrance(Parfum),Petrolatum,PEG-75Lanolin,Polyquaternium-10,Phenoxyethanol,EthylhexylGlycerin,CocosNucifera(CoconutOil)PerseaGratissima(Avocado)Oil,PrunusAmygdalusDulcis(SweetAlmond)Oil,SimmondsiaChinensis(Jojoba)SeedOil,OleaEuropea(Olive)FruitOil,MangiferaIndica(Mango)SeedButter,ArganiaSpinosa(Argan)KernelOil,MeliaAzadirachta(Neem)SeedOilDaucusCarotaSAtiva(Carrot)SeedOil,MacadamiaTernifoliaSeedOil,MangiferaIndiaca(Mango)SeedOil,GlycineSoya(Soyabean)Oil,VitisVinifera(Grape)SeedOil,AloeBarbadensis(AloeVera)LeafJuice(Decolorized),HydrolyzeSilk,LoniceraCaprifolium(HoneySuckle)FlowerExtractMacrocystis '''pyrifera(Kelp)Extract,SalviaOfficinalis(SAge)LeafExtract,VitisVinifera(Grape)SeedExtract,UrticaDioica(Nettle)ExtractSilk Amino AcidsTetrasodiumGlutamateDiacetate,EuterpeOleracea(AcaiBerry)FruitExtract,VacciniumMyrtillus(Blueberry)LeafExtract,SodiumPhytate,SambucusNigra(Elderberry)'seed OilRubusIdaeus(Raspberry)FruitExtract,FragariChilonesis(Strawberry)FruitExtract.

Vekt:340g

Mer fra Cantu Acai
 1. Acai Berry Revitalizing Shampoo, 400ml
  Cantu Acai
  Acai Berry Revitalizing Shampoo, 400ml
  149,- 99,-
 2. Acai Berry Revitalizing Repair Leave-In, 340g
  Cantu Acai
  Acai Berry Revitalizing Repair Leave-In, 340g
  149,- 99,-
 3. Acai Berry Revitalizing Conditioner, 400ml
  Cantu Acai
  Acai Berry Revitalizing Conditioner, 400ml
  149,- 99,-